|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Власт, скрита зад жандармерия ПДФ Е-мейл
Рубрики - Коалиция на гражданите
Написано от Христо Христов   
Сряда, 04 Септември 2013 11:28

alt

Няколко хиляди души се събраха около Народното събрание в първия работен ден на депутатите след лятната им ваканция. Рано преди началото на обявената от протестиращите срещу кабинета на БСП и ДПС, подкрепян от „Атака”, акция „Голямото посрещане” обаче парламентът беше обграден от плътен кордон жандармерийски и полицейски части, които буквално скриха управляващите от погледа на хората.

Специални жандармерийски коли бяха предварително паркирани една до друга в североизточния край на Народното събрание, за да не позволят на протестиращите да виждат влизането на депутатите през северния вход на парламента.

За първи път от юни насам от ГЕРБ и Реформаторския блок открито призоваха за подкрепа на протеста. Бойко Борисов, който от парламентарната трибуна призова управляващите да си подадат оставката, лично излезе при протестиращите и говори за кратко с тях под възгласите „Бойко”.

Сайтът desebg.com ви предлага фоторепортаж от сутрешния протест пред парламента. Снимките са на Христо Христов.

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

alt

 

 

 

 

 

Коментари 

 
+3 #3 svetlan 2013-09-05 05:33
Империята на мафията е рожба на комунистическат а партия. Нищо в България не може да бъде създадено ,или направено без участие на комунистите.Те контролират целия народ и цялата държава вече 70 години. Днешната дата за комунистите е много "светла"-на тяхната "родина" е обявена война и само след 3 дена властта им е подарена от съветските окупатори. За нормалните българи обаче тази дата е "тъмна".


И за съжаление,тази империя се вижда на всеки ъгъл и не се крие,защото знае,че няма от кого да се крие.Да,тя би могла да се крие от народа,но българския народ,истински народ ли е?
 
 
+4 #2 glas 2013-09-05 00:07
Империята на мафията се крие от НАРОДА?! ИМА ЗАЩО!!!
 
 
+1 #1 svetlan 2013-09-04 16:30
Публицистът и бивш депутат от СДС Едвин Сугарев дава автограф върху новата си книга „Подлите времена”, посветена на властта на олигархията при поредното управление на БСП и ДПС.-Христо Христов


Уважаеми читатели на сйта на Г-н Хрситов,нашата група ще даде някои пояснения по горния цитат.


Когато нещо се "посвещава",то е знак на признателност.Едва ли такъв човек като Едвин Сугарев прави такова "посвещение",насочено към комунистите-олигарси.
Второ,не олигархията е узурпирала властта,а комунистическат а партия.Никаква олигархия не се е кандидатирала за изборите,никакв а олигархия няма представители в изборните листи,никакви олигарси не са спечелили изборите,или са на второ място по брой депутати.Това,дали сред нейните високсопставени функционери има олигарси е съвсем друг въпрос.Протестиращите би трябвало да протестират срещу комунистическат а власт,а не срещу имагинерната единица "олигарх(ия)".Всеки комунист може да бъде посочен като такъв и не може да го отрече,но кой олигарх ще каже-да,олигарх съм.


Използваната от Г-н Хрстов дума "посветена"(за книгата на Е.С.) е в унисон с друга неправилно използвана фраза-"паметта за ДС".Как ли жертвите на комунистическия режим оценяват "паметта за ДС".
 

За да публикувате коментари, трябва да сте логнат в сайта с избраните от вас потребителско име и парола

FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Регистър

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов