|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Един приятел на desebg.com – на 70 години ПДФ Е-мейл
Коментарно - Коментарно
Написано от Христо Христов   
Петък, 18 Септември 2015 08:57

alt
Далеч от фанфарите и човешката суета, характерна в такива моменти, днес, 18 септември 2015 г., един голям български талант – актьорът Руси Чанев – навършва 70 години.

Не бих си позволил да ангажирам вниманието на аудиторията на desebg.com с подобни факти, ако Руси Чанев не беше един от хората, които подкрепят сайта от самото му създаване през 2011 г. и работата ми като журналист.

Без да натрапва присъствието си, той участва с идеи и с гласа си в създаването на важни видео материали и текстове, публикувани на сайта. Радвал е присъстващите на не една или две премиери на мои документални книги, споделяйки щедро таланта си. По хъшовски.

Затова, скъпи Руси, позволи ми пред отбраните читатели на desebg.com да те поздравя с юбилея, като ти благодаря за приятелството, подкрепата, магията ти със словото и идеите, с които ме вдъхновяваш.

Желая ти много здраве и истински приятели. Да възхищаваш още дълго време многобройните си почитатели с твоето изкуство и магнетично присъствие на сцената и екрана. Бъди щастлив с най-близките ти – семейството.

Господ да те благослови и пази!


Христо Христов,
приятел и основател на desebg.com

 

 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов