|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Видео: Премиерата на "Горяни" в Брюксел ПДФ Е-мейл
ПАМЕТ - Филми
Написано от Христо Христов   
Петък, 11 Май 2012 09:45

Сайтът Държавна сигурност.com публикува видеорепортажа на БНТ за премиерата на документалния филм на режисьора Атанас Киряков в Европейския парламент на 8 май 2012 г.

Инициативата за представянето на документалната лента е на евродепутата Андрей Ковачев ГЕРБ/ЕНП.

Той финансира и изработването на DVD със субтитри на английски на филма за разпространението му в университети в страната и в чужбина.

.

Режисьорът Атанас Киряков заяви пред desebg.com, че предстои премиера на филма и в Париж.

„Горяни” може да бъде видян – тук.

 

Видеорепортаж на БНТ от премиерата на филма "Горяни" в Европейския апрламент.

 

 

Коментари 

 
0 #1 svetlan 2012-05-11 15:02
Налага се отново да се коригират някои неща. Говорителката на БНТ каза следното:"...установяването на комунистическия строй..."
Е,драги Любо, имаш основание да не очкаваш нищо от сегашната българска новокомунизация . Новата комунистическа пропаганда нарече комунистическия режим(диктатура ) "строй".Сега,близо четвърт век след падането на тази диктатура. А истината е,че никакъв строй не е налаган,защото няма в живота никакви "строеве" и никога не е налaган никакъв "строй". Наложена беше успешно една свирепа,отврати телна,нечовешка диктатура,отнел а живота на десетки хиляди невинни българи,съсипал а целия народ,омърсила всичко,което са постигнали предишните поколения.И сега какво излиза,младите поколения трявба да знаят,че навремето е имало "комунистически строй".И каво лошо има в думата "строй". Е,че този "строй" окървави цялата страна и целия народ,това е подробност.

Втората корекция се налага в посока опровергаване на самия бивш председател на Европейския парламент,Г-н Пьотеринг,който опредли нацизма и комунизма като "идеологии". Майко мила,какви са тези идеологии,които избиват милиони хора. Това са свирепи режими,които нямат нищо общо с никакви човешки идеи и идеологии. Идеологията има научна стойност,а масовите убийства нямат нищо общо с никакви човешки идеи.При това,той използва новокомунистиче ския подход,персонал изиращ оговорността на тези режими-и Хитлер и Сталин били дяволи,а тези около тях какви са били бе Г-н Пьотеринг,ангел и-небесни,или кротки овчици.Е,Любо,няма спасение,комуно идиотите ни биха и пак ни бият в пропагандата,яз ък,че толкоз разчитахме на Европата. Тази новокомунистиче ска логика се изполва и в комунистическат а кочина България.Крещят другарите-Живков,Живков,т ой е лошия,той провали комунизма,тези около него си бяха свестни,тоя е безсрамника,ние сме си добрички,той е дявола,ние сме ангели. Добре,добре,анг ели сте....
 

За да публикувате коментари, трябва да сте логнат в сайта с избраните от вас потребителско име и парола

FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Регистър

Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
Програма достъп до информация
Декомунизация
Христо Христов