|

Документи

Документи

Календар

Черен календар на комунизма
Костадин Костадинов плаши с концлагера „Белене“ противниците на АЕЦ „Белене“ ПДФ Е-мейл
WHO IS WHO - НС
Написано от Държавна сигурност.com   
Четвъртък, 25 Ноември 2021 19:55

alt

 

Лидерът на прокремълската партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, заплаши с отварянето на най-големия концлагер по времето на тоталитарния комунистически режим „Белене“ противниците на проекта АЕЦ „Белене“, прочул се като гьола, погълнал милиарди левове, за да обслужва руските интереси.

Повод за наглия пост на Костадинов в профила му във Фейсбук (би трябвало социалната медия да го блокира за дълго време) е участието на депутата от „Да България“ Мартин Димитров по БНТ, в което той обяснява несъстоятелността на проекта АЕЦ „Белене“, който беше възобновен по време на управлението на кабинета Сакскобургготски (НДСВ и ДПС).

Костадинов заплашва, че мястото „всички подобни национални предатели и застъпници на чужди национални интереси е в затвора“.

„Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места – тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене [бившият комунистически концлагер], няма да бъдат разхождани надалеч – те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ „Белене“, завърши коментара си Костадин Костадинов.

През юли 2020 г. прокуратурата поиска забрана на партия „Възраждане“, заради „мъртви души“, участващи в учредяването ѝ, но по делото съдът отхвърли искането.

Лидерът на проруската партия Костадин Костадинов, известен с прякора си в социалните медии Копейкин, бе обект на разследване от страна на държавното обвинение през есента на 2020 г. за използвани средства от партийната субсидия за закупуване на луксозен имот край Варна. 
FacebookTwitter
Google BookmarksLinkedin
MySpaceRSS Feed

Лагерът "Белене" - памет

Банер

Регистър

Регистър на сътрудниците на Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА

Сайт Памет

Сайт Памет

Виртуален музей

Виртуален музей на българския комунизъм
https://www.desebg.com

Коментарно

Коментарно

Библиотека

Библиотека

Речник

Коментарно
komdos
Декомунизация
Христо Христов